Raision juniorikentille tekonurmipinta

Kaanaan ja Kuloisten kentät kokevat parannuksen

Raision Kaanaan juniorikenttä (kuvassa) saa tekonurmipäällyksen. Työt ovat parhaillaan käynnissä myös Kuloisten kentällä. Kuva: Katariina Mäkinen-Önsoy.

RAISIO. Raisiossa suoritettavien Kerttulan jalkapallonurmen uusimistöiden johdosta vanha tekonurmi on jaettu kahdelle juniorikentälle, Kaanaaseen ja Kuloisiin. Kaanaan ja Kuloisten hiekkakentät valikoituivat siksi, että ne ovat eri puolilla kaupunkia koulujen ja päiväkotien läheisyydessä.

Nykyisen Kerttulan jalkapallokentän tekonurmen uusiminen ja vanhan poistettavan asentaminen uusille kentille on osa vapaa-aikalautakunnan investointiesitystä vuoden 2021 talousarviossa.

Kerttulan koko jalkapallonurmialue on 71 x 110 m eli kahtia jaettuna juniorikentän jalkapallonurmi on noin 55 x 71 metrin kokoinen. Puolitetut tekonurmimatot ovat juuri sopivankokoisia näille kahdelle juniorikentälle, jotka saavat myös samassa urakassa aidan ympärilleen.

Katariina Mäkinen-Önsoy