Maskun Niemenkulmalla vietetään kuntoportaiden avajaisia

Johanna Salenius ja Tarja Suvitie ovat tyytyväisiä kuntoportaiden paikkaan, joka on aivan Niemenkulman vanhan koulun vieressä. Kuva toukokuulta 2021. Seutusanomien kuva-arkisto.

MASKU. Maskun Niemenkulman kuntoportaiden avajaisia vietetään lauantaina 14.8. kello 14. Tilaisuuden ohjelmassa on Niemenkulman Marttojen puheenjohtajan Tarja Suvitien tervetuliaissanat, Mari Karsion juhlapuhe ja aloittelijan porrastreenin esittely Kaisa Laitisen toimesta. Nauhan leikkaa Valtteri Roiha ja porrastreeninäytöksestä vastaavat VG-62:n jääkiekkoilijat.

Kahvitarjoilun lisäksi on luvassa arpajaiset sekä portaisiin kiinnitettävien nimilaattojen myyntiä. Tapahtumassa noudatetaan ajantasaisia koronarajoituksia.

Kuntoportaiden osoite on Ohensaarentie 762, paikalliset tuntevat paikan Niemenkulman vanhasta koulusta. Portaat ovat syntyneet Maskun Niemenkulman Marttojen ja kyläläisten yhteistyönä. Akstek Finland Oy luovutti kuntoportaat marttayhdistykselle 19.6., jonka jälkeen ne ovat olleet kaikkien käytettävissä.

Turun Seutusanomat