Käytetyistä veneistä käydään kauppaa Ruissalon Tapahtumatelakalla

Ruissalon Tapahtumatelakka. Kuva: Katariina Mäkinen-Önsoy.

Suomen suurin käytettyjen veneiden myyntinäyttely on parhaillaan käynnissä Turun Ruissalossa.

TAPAHTUMAT. Jo perinteeksi muodostunut käytettyjen veneiden myyntinäyttely Veneet Esillä järjestetään Turussa 13.–15. elokuuta. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Ruissalon Tapahtumatelakalla järjestettävässä Veneet Esillä 2021- tapahtumassa on koottu myytäviä veneitä samaan paikkaan viikonlopun ajaksi, jolloin ostajalla on hyvä tilaisuus tutustua ja vertailla tarjontaa. Myyjällä ei ole velvollisuutta olla paikalla, vaan veneeseen voi halutessaan jättää tiedot esittelyajoista.

Veneet Esillä on suunnattu yrityksille ja yksityishenkilöille. Yritykset voivat tuoda vaihtoveneiden lisäksi esittelyveneitään esille. Tapahtuman taustalta löytyvät Naantalin Venemessujen järjestäjät.

Turun Seutusanomat