Kamppailu Kanada-maljasta jatkuu Turussa

Kevään 2021 kolmas finaaliottelu pelataan maanantaina.

Seutusanomien kuva-arkisto.

Hunajalivet esitetään molemmista Turussa käytävistä finaaliotteluista:  YouTube / hc.tps.fi.

JÄÄKIEKKO. Länsirannikon paikallisotteluksi jalostunut SM-liigan finaali siirtyy tänään maanantaina 10. toukokuuta Turkuun. Turun Palloseura voitti ensimmäisen finaaliottelun 7.5. lukemin 1–4, ja Rauman Lukko tasoitti sarjan lauantai-iltana 8.5. Raumalla numeroin 4–0.

Maanantai-iltapäivään lähdetään jännittävistä asetelmista, sillä otteluvoitot ovat tällä hetkellä 1–1. Gatorade Centerissä kello 16 käynnistyvän kolmannen finaaliottelun voittaja pääsee jo yhden voiton päähän Kanada-maljasta.

Finaalihurmaan pääsee mukaan Hunajalive-lähetyksessä, joka käynnistyy maksuttomana kello 15.30 HC TPS:n YouTube-kanavalla! Suora Hunajalive lähetetään veloituksetta myös Turussa käytävästä toisesta finaalista 11.5. tiistaina. Markku Silvennoisen selostuskoppiin sijoitettava Markku-Cam tarjoaa suoraa kuvaa mustavalkoisen selostajan eläytymisestä otteluun.

Katariina Mäkinen-Önsoy