Fölin vesibussit palaavat Ruissalon ja Hirvensalon reiteille 24.5.

Aurajoellakin liikkuessa maskipakko

Vesibussit liikennöivät Turun Martinsillan kupeesta, Itäisen Rantakadun puolelta, Ruissaloon. Seutusanomien kuva-arkisto.

Vesibussit ovat olleet osa Turun kesäaikaa jo kolmen vuoden ajan. Suosituilla vesibusseilla, m/s Jaarlilla ja m/s Ruissalolla, tehdään kesässä noin 60 000 matkaa.

TURKU. Turun seudun joukkoliikenne Fölin vesibussit palaavat laineille maanantaina 24. toukokuuta. Vesibussit m/s Jaarli ja m/s Ruissalo kulkevat Martinsillan kupeesta Ruissalon kansanpuistoon ja Ruissalon telakalle sekä Hirvensalon Pikisaareen elokuun loppuun asti. Viikonloppuliikenne jatkuu Turun päivään eli 19.9. asti.

Martinsillan kohdalla vesibussin laituri on Itäisen Rantakadun puolella. Kumpikin alus ja kaikki vesibussin pysäkit ovat esteettömiä.

Fölin bussimatkojen tapaan myös vesibussimatkan voi maksaa pankkikortin lähimaksulla. Lähimaksulla voi kuitenkin maksaa vain yhden hengen matkan. Lähimaksun lisäksi vesibussissa kelpaavat Fölin matkakortit, mobiililiput ja käteinen.

Fölin liikenteessä käytössä oleva maskipakko pätee myös vesibusseissa. Maskipakko tarkoittaa sitä, että yli 12-vuotiaan matkustajan tulee käyttää kasvomaskia, jos käytölle ei ole terveydellistä estettä. Muihin matkustajiin kannattaa pitää etäisyyttä paitsi vesibussin kyydissä, myös vesibussia odottaessa.

Turun Seutusanomat