Raision kaupunginvaltuusto palautti palveluverkkoselvitys 2:n uudelleen valmisteltavaksi

Tulossa lapsivaikutusten arviointi, valtuustoseminaari ja tiedotusta. 

RAISIO. Raision kaupunginvaltuuston maanantaina 12. huhtikuuta pitämässä kokouksessa käsiteltiin sivistyskeskuksen palveluverkkoselvityksen toista vaihetta. Perusopetuksen kouluverkon rakenteesta päättäminen ei edennyt kaupunginhallituksen ehdotuksen mukaisesti, vaan kaupunginvaltuusto palautti selvityksen uudelleen valmisteltavaksi.

Kaupunginhallituksen (29.3.) ehdotus valtuustolle kouluverkon tulevaksi rakenteeksi oli Ohjausryhmän (Ohry) mallin mukainen 5–9 vuosiluokkien koulujen verkko.

Erkki Haavisto ehdotti Kristiina Engströmin, Pekka Heikkilän, Jukka Rantalan, Saila Rinteen ja Jari Pulkkisen kannattamana, että asia palautetaan uudelleen valmisteltavaksi lapsivaikutusten arvioinnin tekemiseksi, valtuustoseminaarin järjestämiseksi ja asiasta tiedottamiseksi. Valtuusto päätti palauttaa asian uudelleen valmisteltavaksi äänin 20–23.

Katariina Mäkinen-Önsoy

 

 

Jaa juttu sosiaalisessa mediassa!