Osuuspankin Merimaskun palvelupiste yhdistetään Naantalin palvelupisteeseen

OP Turun Seudun Merimaskun palvelupiste palvelee keskiviikkoisin vielä 26.5. saakka.

TALOUS. OP Turun Seutu sopeuttaa kuluvan kevään aikana palveluverkostoaan vastaamaan asiakaskäyttäytymisen ja palvelukysynnän muutosta. Osuuspankki tiedottaa, että palvelupisteissä asiointi on vähentynyt edelleen, kun pankkiasioiden hoitaminen on siirtynyt sähköisiin kanaviin.

OP Turun Seudun Merimaskun palvelupiste suljetaan ja sen palvelut yhdistetään Naantalin palvelupisteeseen toukokuun loppuun mennessä. Merimaskun palvelupiste palvelee keskiviikkoisin vielä 26.5. saakka.

Palvelupisteessä asioinnin sijaan neuvotteluja käydään yhä useammin puhelin- ja verkko-neuvotteluna. Koronapandemian vaikutuksesta myös käteisen käyttö ja kassapalveluiden tarve on entisestään vähentynyt kortti- ja mobiilimaksamisen sekä sähköisten asiointitapojen yleistymisen myötä.

– Merimaskun palvelupisteen sulkeminen on varmasti merkityksellinen asia merimaskulaisille, mutta toivottavasti kahdeksan kilometrin päässä oleva Naantalin palvelupiste vastaa useimpien asiakkaiden asiointitarpeisiin sujuvien etäkanavien lisäksi, pohtii liiketoimintajohtaja Petri Leino.

Asiakkaita palvellaan jatkossakin kaikissa OP Turun Seudun palvelupisteissä ajanvarauksella klo 8–20 kunkin palvelupisteen aukiolopäivinä. Palvelupisteet löytyvät Kaarinasta, Naantalista, Paraisilta, Raisiosta, Ruskolta, Turusta ja Vehmaalta.

Aamuasiointia sujuvoitetaan avaamalla palvelupisteet 7.6. lähtien klo 9 kunkin palvelupisteen aukiolopäivinä.

Turun Seutusanomat