Naantalin Venemessut siirtyvät vuodella

Naantalin vanhan kaupungin rannan valtaava veneilyalan merkkitapahtuma jää nyt pitämättä toista vuotta peräkkäin

Kuvaa vuoden 2018 Naantalin Venemessuilta. Seutusanomien kuva-arkisto.

Naantalin Venemessut 2021 -tapahtumaa ei koronatilanteen vuoksi voida järjestää tänä vuonna. Seuraavat Naantalin Venemessut järjestetään siis 27.–29.5.2022.

NAANTALI. Perinteisesti toukokuun viimeisenä viikonloppuna Naantalin vanhan kaupungin rannassa järjestettävät Naantalin Venemessut jää nyt pitämättä toista vuotta peräkkäin.

– Halusimme katsoa mahdollisimman pitkään, olisiko tilanne helpottanut ja tapahtumien järjestämistä rajoittaviin määräyksiin tullut helpotuksia. Nyt, kun tapahtumaan on aikaa enää reilu kuukausi, emme voineet enää odotella vaan päätös oli pakko tehdä ja valitettavasti veneitä ei nyt Naantalissa nähdä, kertoo messujen toimitusjohtaja
Tuomas Levanto.

– Tietenkin taloudelliset tappiot ovat merkittävät. Olemme yrittäneet valmistautua tähän tilanteeseen, mutta luonnollisesti tämänkin vuoden messuihin valmistautumisesta on jo kuluja tullut. Valtio ei ainakaan tähän mennessä ole tapahtumajärjestäjiä tukenut millään tavalla tässä tilanteessa. Toivottavaa olisikin, että paikallisesti tapahtumien arvo nähtäisiin ja niiden jatkuminen koronan jälkeen varmistettaisiin, Levanto miettii.

Venemessujen järjestäjät kertovat nyt siirtävänsä katseen loppukesään, jolloin on tarkoitus järjestää käytettyjen veneiden myyntinäyttelyt elokuun lopussa Turussa Ruissalon Tapahtumatelakalla ja syyskuun alussa Helsingissä Katajanokan vierasvenesatamassa.

– Toivottavasti tilanne on jo paljon parempi loppukesästä. Olemme aloittaneet nyt myyntipaikkojen varausten vastaanottamisen näihin Veneet Esillä -tapahtumiin Turkuun ja Helsinkiin ja varauksia onkin tehty jo vilkkaasti, Levanto kertoo.

Turun Seutusanomat

 

 

Jaa juttu sosiaalisessa mediassa!