Kesäksi Mynämäkeen -kampanja käynnissä 17.4. asti

MYNÄMÄKI. Mynämäen kunta hakee vapaana olevia asuntoja kesäkaudeksi 2021 Kesäksi Mynämäkeen -kampanjalla. Kampanjassa kunta haluaa tarjota maaseudulle muuttoa harkitseville mahdollisuuden kokeilla asumista Mynämäessä.

Mynämäen YritysVoima Oy:n toimitusjohtaja-yritysasiamies Matti Helenius kannustaa soveltuvan vapaan kalustetun huoneen, huoneiston, talon tai loma-asunnon omistavia osallistumaan kampanjaan.

– Toivomme saavamme muutaman asunnon, joita voimme tarjota kesäasukkaille. Jos tarjottavia asuntoja tulee, seuraavana vaiheena on vuokralaisten haku. Markkinoinnin aloitamme joskus ensi viikon puolella, Helenius sanoo.
Tiedot kampanjaan soveltuvasta kohteesta tulee lähettää 17. huhtikuuta mennessä täällä.

Katariina Mäkinen-Önsoy

 

 

Jaa juttu sosiaalisessa mediassa!