Uusia kuntavaaliehdokkaita Raision Vihreiden riveihin

KUNTAVAALIT

Raision Vihreät asetti kevään kuntavaaleihin kuusi uutta ehdokasta: Kordnejad Ebrahimi, Minna Hakala, Selma Muric, Ella Mylly, Tytti Pesu (sit.) ja Jan Stenlund.

Kordnejad Ebrahimi on monille entuudestaan tuttu, koska Suomen Pakolaisapu on valinnut hänet Vuoden pakolaismieheksi 2020.

Vihreiden ehdokasmäärä on tällä hetkellä 17 ja listalta löytyvät uusien ehdokkaiden lisäksi Tarja Aittala, Kristiina Engström, Kauko Juvonen, Pekka Heikkilä, Tarja Ihander, Jonna Mero, Saila Rintee, Mirva Salonen, Nina Stenlund, Tuula Suomi ja Niko Toivonen. Kuntavaalien ehdokashaussa pyörähti käyntiin viimeinen viikko.

Raision Vihreät haluaa yhdessä muiden poliittisten ryhmien ja kaikkien raisiolaisten kanssa kehittää Raisiosta entistä vetovoimaisemman ja viihtyisämmän kotikaupungin. Tavoitteeseen päästään säilyttämällä lähiluonto ja hyvät palvelut, joista tärkeimpänä Vihreät pitää laadukasta varhaiskasvatusta ja koulutusta. Varsinkin alakouluja ja päiväkoteja tulee olla riittävästi Raision eri asuinalueilla.