UUSIKAUPUNKI. Valmet Automotive käynnistää tiistaina 9. maaliskuuta tuhannen tuotantotyöntekijän ja toimihenkilön rekrytoinnin. Rekrytoinnilla haetaan henkilöstöä sekä Uuteenkaupunkiin auton- ja akunvalmistukseen että Saloon akunvalmistukseen. Rekrytointien taustalla on autojen ja akkujen tilausmäärien voimakas ja nopea kasvu.

Uudenkaupungin auton- ja akunvalmistuksen rekrytointitarve on 700 henkilöä ja Salon tarve akunvalmistukseen ja tukitoimintoihin on 300 henkilöä. Valmet Automotive hakee henkilöitä vakituisiin työsuhteisiin.

Autonvalmistuksessa lisähenkilöstöä tarvitaan kaikille tuotanto-osastoille sekä logistiikkaan. Valmet Automotive kouluttaa kaikki henkilöt tehtäviinsä ja tarjoaa tietoa asuin- ja harrastusmahdollisuuksista sekä Uudestakaupungista sivustolla www.autotehtaansankarit.fi.

Akunvalmistuksessa Salossa ja Uudessakaupungissa tehtäviä on avoinna akunrakentamis- ja logistiikkatehtäviin sekä laatuoperaattoreille. Lisäksi kummallekin akkutehtaalle haetaan tuotekehitykseen, testaukseen ja liiketoiminnan tukitehtäviin kymmeniä toimihenkilöitä. Akunrakentajille on julkaistu sivusto www.heippafossiilit.fi, jolta löytyy runsaasti tietoa muun muassa EV Systems-liiketoiminnasta sekä akkutehtaiden työtehtävistä ja toimipaikoista.

Seutusanomat Vakka

 

 

Jaa juttu sosiaalisessa mediassa!