Kuntavaalien siirto aiheutti muutoksia Turun Seutusanomien ilmestymisaikatuluun

Turun Seutusanomien aikataulua muutettiin kuntavaalien siirron myötä.

TURUN SEUTUSANOMAT

Turun Seutusanomien ilmestymisaikataulua muutettiin hieman kuntavaalien siirron myötä. Muutetulla aikataululla pyrimme palvelemaan paremmin äänestäjiä sekä ehdokkaita ja tuomaan esiin säännöllisesti tärkeitä vaaleihin liittyviä asioita.

Turun Seutusanomien printtilehdet ilmestyvät vielä maaliskuussa 18. päivänä. Huhtikuussa lehdet ilmestyvät 1. ja 15. huhtikuuta sekä toukokuussa 6. ja 20. toukokuuta. Kesäkuussa printtilehdet ilmestyvät kolmena peräkkäisenä torstaina, 3., 10. ja 17. kesäkuuta.

20. toukokuuta, ennen ennakkoäänestyksen alkamista, ilmestyvä lehti jaetaan myös Paraisiin, jossa ilmestymisalueella on noin 6.500 jaettavaa postiluukkua tai -laatikkoa.

Torstain 10. kesäkuuta lehdet ilmestyvät ennen varsinaista vaalipäivää, joka siirron jälkeen on siis 13. kesäkuuta.