Sauvon sivistyslautakunta tukee innovatiivista toimintaa

Avustuksia haettavissa Sauvossa järjestettävälle toiminnalle

SAUVO. Sauvolaisten nuorisoyhdistysten sekä nuorisotyötä tekevien yhdistysten ja urheiluseurojen toiminta-avustukset ovat haettavissa 31. maaliskuuta asti. Kaikissa avustushakemuksissa tulee olla liitteenä viimeisin toimintakertomus ja tilinpäätös, vuoden 2021 toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä suunnitelma haettavan avustuksen käyttötarkoituksesta.

Sauvon sivistyslautakunta päättää avustuksista, joiden hakemusten tulee olla lähetettynä joko postitse Sauvon kirjastolle tai sähköpostitse kirjastonjohtaja Päivi Inkiselle 31. maaliskuuta mennessä.

Innovatiiviset tapahtumat Sauvossa -ideakilpailuun voi sen sijaan hakeutua mukaan 15. huhtikuuta asti. Ideakilpailussa rekisteröity yhdistys, yksityinen henkilö tai yrittäjä voi saada 200 – 1 000 euron suuruisen toimintarahan. Toimintaraha myönnetään nettiäänestyksen perusteella, mikäli idea täyttää kilpailun ehdot.

Ehtoihin on merkitty, että tapahtuman tai toiminnan tulee fyysisesti tapahtua Sauvon kunnan alueella, idean tulee olla innovatiivinen eli tuoda uutta sisältöä sauvolaisten arkeen ja osallistumisen kyseiseen toimintaan tulee olla avointa kaikille. Toimintarahan saaminen myös edellyttää suunnitelman, joka sisältää muun muassa tapahtuman tulo- ja menoarvion sekä viestintäsuunnitelman.

Toimintarahaa voi hakea kaksi kertaa vuodessa. Ensimmäinen toimintaraha on haettavana 15.4. mennessä ja hakemuksia ottaa vastaan kirjastonjohtaja Päivi Inkinen. Hakemukset esitellään Sauvon kunnan Facebook-sivulla ja äänestys on avoinna 30. huhtikuuta asti. Sauvon sivistyslautakunta päättää toimintarahan jaosta kuntalaisäänestyksen perusteella.

Katariina Mäkinen-Önsoy