Urheiluvalmennusstipendejä jakoon Raisiossa 7100 euron edestä

RAISIO. Raision kaupungin vapaa-aikalautakunta päätti 16. helmikuuta pitämässään kokouksessa jakaa vuoden 2021 urheiluvalmennusstipendejä 15 nuorelle. Käytettävissä oleva urheiluvalmennusstipendimääräraha jaetaan kategorioittain.

Liikuntapalvelujen vuoden 2021 talousarviossa on urheilutoiminnan avustuksiin varattu yhteensä 84 000 euroa, josta urheiluvalmennusstipendeihin käytetään tänä vuonna 7 100 euroa.

Yleisurheilussa suomenmestareina 2020 palkitut Aada Aho, Silja Kosonen, Felipe Kylmänen, Johanna Kylmänen, Ellen Uschanow (myös ringette) saivat I-kategorian mukaisen 500 euron suuruisen stipendin. Samankokoiset stipendit ovat jaossa myös jousiammunnassa pärjänneelle Susanna Helinille, frisbeegolfaaja Topias Jokiselle, painija Miro Leinoselle, sulkapalloilija Akseli Nummelle, uimari Aino-Kaisa Paatokselle, uimari Roope Paatokselle ja jalkapalloilija Veeti Pohtiolle.

400 euron stipendit saivat yleisurheilijat Linnea ja Viveka Loukola ja 300 euron stipendin jousiampuja Johanna Helin.

Katariina Mäkinen-Önsoy