Pyöreitä juhliva TechTurku Week virtuaalisena elämyksenä

TURKU. Täyttä kymppiään viettävän TechTurku-viikon 5.–12.3. aiheina ovat kyberturvallisuus, valmistava teollisuus, älykäs kaupunkiympäristö sekä kestävät ympäristöteknologiat.

Mukana on myös opiskelijatiimien ICT Showroom, täynnä mielenkiintoisia ja tuoreita ideoita. Ohjelmaa on joka päivä niin yritysedustajille, opiskelijoille kuin ammattilaisillekin.
TechTurku Weekin 10-vuotisjuhlavuosi ottaa viikkoa edeltävänä perjantaina varaslähdön TechTurku Week+ -bonuspäivän muodossa. Silloin juhlistetaan Futuristic Interactive Technologies (FIT) Turku Competence Centren avajaisia. FIT on viimeisintä teknologiaa hyödyntävä laboratorio XR-sovellusten ja palveluiden tutkimuksille ja kokeiluille.

Varsinainen tapahtumaviikko muodostuu viidestä teemapäivästä. Maanantaina sisällöt rakentuvat turvallisuuden ympärille, tiistaina näkökulma on teollisuudessa, keskiviikkona älykkäissä kaupungeissa ja torstaihin sijoittuvat tuttuun tapaan Turun kauppakamarin TEEMA-seminaari ja noin 50 eri opiskelijatiimin töitä esittelevä ICT Showroom. Viikon päättävä perjantai tarkastelee bio- ja kiertotaloutta sekä kestävää kehitystä teknologioiden kautta.

TechTurku Week toteutuu tämän päivän vaatimusten mukaisesti, kokonaan digitaalisesti.
Kaikki viikon tapahtumat ovat yleisölle avoimia ja maksuttomia, mutta osa vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Katariina Mäkinen-Önsoy

 

 

Jaa juttu sosiaalisessa mediassa!