Littoisten jään paksuutta voi arvailla helmikuun loppuun

Littoistenjärven jään paksuutta arvaillaan vuosittain. Arkistokuva.

LITTOINEN.

LC Littoinen järjestää jälleen perinteisen arvauskilpailun Littoistenjärven jään paksuudesta. Arvauksia voi esittää 28. helmikuuta asti. Itse mittaus ja palkintojen jako tapahtuu Littoistenjärven eteläpään keskellä poliisin valvonnassa 15. maaliskuuta.

Kilpailuun voi osallistua maksamalla haluamansa määrän arvauksia. Yhteensä myynnissä olevia arvauksia on 1000 kappaletta. Viime vuoden kilpailu oli poikkeuksellinen, sillä Littoistenjärvi ei jäätynyt ollenkaan.

Perinteinen arvauskilpailu järjestetään jo 43. kerran. Kilpailun tavoitteena on hankkia rahoitusta hyväntekeväisyyteen. Viime vuosina kilpailun tuotto on käytetty kokonaisuudessaan alakoulun päättävien koululaisten stipendeihin.

Lisätietoa kilpailusta löytyy LC Littoisten Facebook-sivulta.

Turun Seutusanomat