Juhani ”Tami” Tamminen Keskustan kuntavaaliehdokkaaksi Turussa

KUNTAVAALIT

Keskusta saa Turussa kuntavaaliehdokkaakseen erittäin tunnetun turkulaisen, kun Juhani ”Tami” Tamminen lähtee ehdolle.

– En ole ikinä pelannut nelosketjussa, vaan pyrin aina ykkösketjuun!, Tami tykittää.

– Keskustavaikuttaja Lauri Palmusen tyyli vakuutti. Ollaan kohteliaita ja mennään suoraan asiaan, kertoo Tamminen puoluevalinnastaan.

Tammista on pyydetty eri puolueiden listoille niin kauan kuin kiekko on mennyt verkkoon. Nyt legendaarisella valmentajalla on vihdoin aikaa myös politiikalle

– Olen halunnut pysyä siksi pois politiikasta, etten hajota itseäni. Nyt kun olen yrittäjä, voin itse hallita aikataulujani, minulla on aikaa. Olen aina inhonnut sitä, että haalitaan luottamustoimia, muttei niihin ehditä paneutua, Tamminen painottaa.

Tammiselle Turku on aina ollut rakas kotikaupunki, jonka eteen hän on jo nyt tehnyt paljon.

– Heidekenillä olen syntynyt, täällä olen käynyt kouluni, täällä olen pelannut ja valmentanut sekä tänne olen rakentanut taloni. Ympäri kiekkoilevan maailman minut tunnetaan Turun omana poikana. Ulkomailla olen toiminut pitkään mutta aina veri on vetänyt takaisin Turkuun. Tänne olen aina maksanut veroni, olenpa sitten ollut missäpäin maailmaa tahansa.

Tammista kiinnostaa, mihin Turun verovaroja todellisuudessa käytetään. Siksi hän haluaa itse päästä päätöksenteon ytimeen. Hänellä kertoo omaavansa paloa vaikuttaa siihen, että Turusta tulee entistäkin parempi kaupunki.