Ilmaisia tapahtumia ja tekemistä keväälle

Pulkkamäki on ilmaista ja hauskaa tekemistä koko perheelle.

 

Koronan takia ihmiset joutuvat olemaan paljon kotona. Se voi tuntua tylsältä, kun ei keksi aina tekemistä. Kevään aikana on kuitenkin paljon maksuttomia tapahtumia ja tekemistä

Vauvaperheille

MLL järjestää netissä maksuttomia Vauvatreffejä. Ne ovat suunnattu raskaana oleville sekä alle 1 v. lapsen perheille. Vauvatreffit ovat keskiviikkoisin. Joka kerralle on eri keskustelun aihe, kuten esimerkiksi vauvahieronta tai raskausliikunta. Mukana on aina vauvatyön ammattilainen. Linkki Vauvatreffeille löytyy Perhekeskus Marakatin Facebook-sivulta.

 

Lapsiperheille

Lasten liikunnan ihmemaa on tarkoitettu lapsiperheille. 1–12-vuotiaat voivat käydä Ihmemaassa yhdessä aikuisen kanssa. Ihmemaat ovat maksuttomia. Jos korona ei estä toimintaa, Ihmemaat aukeavat 7.3. Ihmemaat toimivat viikonloppuisin Kupittaan urheiluhallissa ja eri kouluissa ympäri Turkua.  Tapahtumaan on ilmoittauduttava etukäteen ja oltava täysin terve.

Turun pääkirjastossa on 22. – 28.2. Saagan talviloma avaruusteemalla. Mukavaa ohjelmaa pienemmille lapsille ja heidän perheilleen.
turku.fi/kirjasto

Eri puolilla Turkua on talvilomalla ilmaista tekemistä alakoululaisille.
turku.fi/kivaloma

Nuorille

Mihi.fi verkkosivulta löytyy monipuolista ja maksutonta liikuntaa 13–19-vuotiaille nuorille. Tarjolla on esimerkiksi koripalloa, joogaa ja kiipeilyä. Mukaan voi tulla milloin vain eikä aiempaa kokemusta lajista tarvita. Tapahtumiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Vimmassa on talvilomatapahtuma 23.2-25.2. Maksuttomassa tapahtumassa on päivittäin kello 12-16 kädentaitoja ja pelejä 9-18 -vuotiaille.

Liikuntaa aikuisille

Aikuisille järjestetään eri puolilla Turkua ilmaisia jumppia leikkipuistoissa. Sinne voi mennä lasten kanssa tai ilman. Jumpat alkavat 29.3.
turku.fi/leikkipuistojumpat

Hiihto on hyvää liikuntaa. Hyviä latuja on paljon. Suksia voi myös pientä maksua vastaan vuokrata Impivaaran hiihtokeskuksesta. Luistelua voi vapaasti harrastaa monilla kentillä ja Kupittaan puistossa olevalla luistelumadolla.