Sami Rähmönen Kaarinan Poikien pelipaitaan

Kokenut liigapelaaja Sami Rähmönen vahvistaa Kaarinan Poikia ensi kaudella.

JALKAPALLO

Yli 270 liigaottelun mies Sami Rähmönen siirtyy kaudeksi 2021 Kaarinan Poikien pelipaitaan. Viimeiset kuusitoista kautta Turun Palloseuran paidassa Veikkausliigaa ja Ykköstä pelannut Rähmönen päätti liigauransa kauteen 2020. Pelaajaura kuitenkin jatkuu Kaarinan ylpeyden keltapunaisessa nutussa kaudella 2021.

– Tosipelit loppuivat viime kauteen, mutta en osaa jalkapalloa lopettaa kuin seinään. KaaPo oli hyvä vaihtoehto, joka kiinnosti, ja päätin tarttua siihen, Rähmönen taustoittaa liigauran päättymistä ja siirtoa kahta sarjaporrasta alemmas pelaavaan KaaPoon.

– Muitakin tarjouksia tuli, mutta olen itse jo useamman vuoden asunut Kaarinassa, minkä lisäksi tuttu valmennus lisäsi kiinnostusta. KaaPo oli minulle nyt paras vaihtoehto.

Rähmönen on urallaan voittanut muun muassa Suomen Cupin ja Liigacupin mestaruudet sekä neljä SM-pronssia. Lisäksi hänellä on tilillään neljä poikien, kaksi nuorten ja kaksi B-maaottelua. Meritoitunut pelimies tuokin KaaPon joukkueeseen ison kasan kokemusta.

– Olen luonnollisesti tyytyväinen, että saamme Samin tasoisen pelaajan joukkueeseemme. Hän tulee olemaan todella tärkeä palanen tulevan kauden kokonaisuudessa, päävalmentaja Pasi Läpinen sanoo.

– Tämän sopimuksen myötä joukkueeseen saatiin roppakaupalla taitoa ja kokemusta. Tietysti iso merkitys on myös sillä esimerkillä, minkä Sami tuo arkeen, miten ammattilainen harjoittelee ja tekee töitä, summaa Läpinen.