Frisbee-urheilijoilta kiekkoja vähävaraisille nuorille

Frisbeegolf on kasvanut lajina räjähdysmäisesti viime vuosien aikana, ja koronaviruksen vaikutuksen myötä yhä useammat ovat aloittaneet lajin harrastamisen. Kuvituskuva.

LIIKUNTA.

Turun seudun frisbee-urheilijat, aktiiviharrastajat ja maahantuoja ovat keränneet satoja frisbeekiekkoja annettavaksi diakonian kautta vähävaraisille lapsille ja nuorille.

Keräyksen ovat toteuttaneet frisbeegolfseurat Nousten frisbeegolf, Fore Turku ja 7k Turku sekä maahantuoja Prodigy Disc. Kerätyt sekä käytetyt että uudet kiekot on niputettu sopiviksi frisbeegolfin aloituspaketeiksi.

Tällä mukavalla kierrätystavalla kilpailijat ja aktiiviurheilijat toivottavat uudet harrastajat tervetulleiksi radoille ja seuroihin, liikkumaan ulkona ja koronaturvallisen urheilun pariin. Frisbeekiekkopaketteja jaetaan diakonian asiakasperheille Lahja lapselle -keräyksen joululahjojen kanssa.

Suurin osa Suomen frisbeegolfradoista on vapaasti kaikkien harrastajien käytettävissä.

Frisbeekiekkoharrastus sopii kaikenikäisille lapsesta alkaen ja sitä voi harrastaa koko perhe yhdessä. Seuraharrastus, jossa harrastajat saavat ohjeita ja kannustusta, on osassa seuroista ilmaista.

Helppo ja rento frisbeegolf on kehittynyt Suomessa pitkälle ja harrastajamäärät ovat kasvaneet. Suomalaispelaajat ovat saaneet arvokisamenestystä myös ulkomailla.