Raisiossa ja Turussa käryttiin ratista

POLIISIUUTISET.

Torstaina 17. syyskuuta kello 23.39 poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkastukseen Raisiossa Torikujalla. Ajoneuvoa kuljetti vuonna 1970 syntynyt mies, joka oli ajokiellossa. Miehelle suoritettu puhalluskoe oli 0,2 promillea ja huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille ja bentsodiatsepiinille. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Perjantaina 18. syyskuuta kello 02.30 poliisipartio pysäytti Turussa Köydenpunojankadulla henkilöauton tarkastukseen. Hetkeä aiemmin samainen auto oli tullut poliisipartiota vastaan Puistokadulla väärään ajosuuntaan. Ajoneuvoa kuljetti vuonna 1999 syntynyt mies, joka puhalsi tien päällä alkometriin 0,62 mg/l. Myöhemmin poliisiasemalla mies puhalsi tarkkuusalkometriin 0,59 mg/l, joten häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.