Poliisilla riitti töitä liikenteessä

Poliisin tehtävät joulun aikaan lisääntyivät viime vuodesta. Kuva: Seutusanomien kuva-arkisto.

POLIISIUUTISET.

Lounais-Suomen poliisilla riitti töitä keskiviikon liikenteessä.

Keskiviikkoaamuna kello 8aikaan poliisipartio mittasi ylinopeutta Paimiossa VT1:llä. Salon suunnasta tulleelle moottoripyörälle mitattiin nopeudeksi huimat 177 km/h, alueella missä oli 120 km/h nopeusrajoitus. Vuonna 1978 syntynyt motoristi määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon epäiltynä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Keskiviikkoiltana kello 22 aikaan poliisipartio oli valvomassa liikennettä Liedossa Tampereen Valtatiellä. Turun suunnasta tulevalle henkilöautolle mitattiin nopeudeksi peräti 202 km/h alueella, missä oli 120 km/h nopeusrajoitus. Auton kuljettajana toiminut vuonna 1971 syntynyt mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon epäiltynä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Keskiviikkona kello 23.30 aikaan poliisipartio päätti pysäyttää tarkastukseen henkilöauton Turun Sorakadulla. Ajoneuvoa kuljetti vuonna 1983 syntynyt mies, joka oli ajokiellossa. Miehelle suoritettu puhalluskoe oli 0 promillea, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille ja bentsodiatsepiinille. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Kyseinen kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta oli miehelle jo 20:s kerta vuoden sisällä.