LC Littoisen takakonttikirppiksessä Metsämäessä kävijäennätys

LC Littoisten takakonttikirppiksellä oli tänä vuonna ennätysmäärä väkeä.

TAPAHTUMAT.

Järjestyksessä kymmenettä kertaa järjestetty LC Littoisen Takakonttikirppis tarjosi myyjille ja ostajille hienot puitteet. Tapahtuma järjestettiin yhtä aikaa Turun Hippoksen tapahtumien kanssa. Metsämäessä on myös Ilmaisravit ja Lasten ja nuorten Ravien elämyspäivä.

– Järjestämällä tapahtumat yhteistoiminnassa vaikutimme siihen, että osallistujia oli ennätysmäärä, myyjiä yli 130. Ostajien määrää oli tällä kertaa vaikeampi arvioida, mutta jotain voidaan päätellä siitä, että pysäköintialue oli ajoittain lähes täynnä. Korona-ohjeiden noudattaminen oli kuitenkin helppoa, kun alue on suuri ja tilaisuus pidetään ulkona, kertoo LC Littoisen Pentti Jäntti.

Metsämäki on osoittautunut oivalliseksi paikaksi Takakonttikirppiksen järjestämiseen. Pysäköintitilaa on riittävästi ja se on lähellä tapahtumapaikkaa. LC Littoinen on jo pitkään ollut yhteistyössä Turun Hippoksen kanssa ja nyt kokeiltiin sitä, että LC Littoisella ja Turun Hippoksella oli tapahtumat samanaikaisesti.

Aktiivisena Lions clubina LC Littoinen on tullut tunnetuksi muun muassa toukokuussa järjestettävästä Littoistenjärven ympärijuoksusta ja Littoistenjärven jään paksuuden arvauskilpailusta. Takakonttikirppis pyritään järjestämään kaksi kertaa vuodessa ja ensi kevään tapahtuman suunnittelu on käynnistynyt. Klubi jakaa aktiviteeteilla kerättävät varat pääsääntöisesti kaarinalaisille nuorille.