Naantalin Vierassatama Oy:n yrittäjät valittiin Unikeoiksi

Vuoden 2020 Valtakunnan Viralliseksi Unikeoksi on valittu Naantalin Vierassatama Oy:n yrittäjät Miska ja Anna-Maija Pekkola sekä Satu ja Petri Silvo perheineen. Petri Silvo sai kunnian pulahtaa meriveteen.

Vuoden 2020 Valtakunnan Viralliseksi Unikeoksi on valittu Naantalin Vierassatama Oy:n yrittäjät, Anna-Maija ja Miska Pekkola sekä Satu ja Petri Silvo perheineen. Aamuisen kasteen viileässä merivedessä sai Petri Silvo.

– Pidimme uintikilpailut, ja Petri sai voittajana kunnian pulahtaa veteen, paljasti Miska Pekkola kasteen saajan valinnasta.

Petri Silvo otti kunnian vastaan tyylikkäästi, Unikeon arvon mukaisesti.

– Eihän se vesi ihan lämmintä ollut, mutta onneksi ei kovin kylmääkään. Unikeoksi valinta on suuri kunnia, kun katsoo listaa, ketä kaikkia on aiempina vuosina valittu, kiitteli Petri Silvo.

Yli kuusikymmenvuotisen ja arvostetun perinteen mukaisesti Naantalin Vierassataman valinta julkistettiin tällä kertaa kippaamalla yrittäjä Petri Silvo mereen Unikeonpäivänä, maanantaina 27.7.2020 kello 7.00 Naantalin Muumimaailman edustalla. Tuoreen Unikeon kippaamisen mereen mahdollisti Markku Jussilan kaunis Stor Båt – puuvene.

Naantalin vierassatama on palkittu vuoden 2018 Vuoden Vierassatamaksi, jota tunnustusta yrittäjät arvostavat yli kaiken; onhan se suoraan asiakkailta tullut kiitos erittäin hyvin hoidetusta työstä.

Naantalin vierassatamassa on noin 150 vierassatamapaikkaa ja 195 kotisatamapaikkaa. Vierassatama pystyy nykyään tarjoamaan kylkipaikkoja suurille jahdeille, jopa 90-jalkaisia on vieraillut Naantalissa.