Raisiossa alkoi tänään maksuton kauppakassipalvelu riskiryhmille

RAISIO. Raision kaupunki tarjoaa kauppakassipalvelua niille yli 70-vuotiaille ja muille riskiryhmässä oleville, jotka eivät muuten pysty järjestämään ruokaostoksilla käyntiä. Kuljetuspalvelu on maksuton ja sen voi tilata kerran viikossa. Tilauksia otetaan vastaan 25.3.2020 alkaen.

Kauppakassipalvelua varten tehdään väliaikainen tili ruokakauppaan (K-Supermarket Raisio Center tai S-market Raisiontori), jolloin rahaa ei tarvitse liikuttaa ostoksia tehdessä. Kuljetuksia hoitavattyöllisyyspalveluiden pajojen henkilöstö ja ostosten keräilyssä auttaa SPR. Ostokset toimitetaan tilaajan oven ulkopuolelle, jolloin vältytään henkilökontaktilta.

Henkilön tarve ruokakassin toimittamiselle arvioidaan soiton yhteydessä. Palvelua saavat riskiryhmään kuuluvat, eli yli 70-vuotiaat tai ne joilla on riskin aiheuttava perussairaus, eikä henkilöllä ole ketään, joka hoitaisi ostokset hänen puolestaan. Jos henkilöllä on jo käytössä ateriapalvelu, kauppakassipalvelua ei ole mahdollista saada.

Ostokset tilataan aina seuraavaksi arkipäiväksi soittamalla klo 10-14 välillä Raision sosiaalitoimen numeroihin: 040 1936228  tai  044 797 2188.

Asiakkaalta kysytään kauppalistan lisäksi nimi, osoite, puhelinnumero sekä henkilötunnus laskutusta varten.