Olga ja Tuukka Temonen vierailevat lauantaina Paimiossa

PAIMIO. Elokuvaohjaaja-näyttelijäpari Tuukka ja Olga Temonen vierailevat Paimiossa elokuvateatteri Bio Starassa lauantaina 14. maaliskuuta osana uutuuselokuvansa Aika jonka sain ensi-iltakierrosta. Temoset ovat tavattavissa kello 16 ja näytös alkaa kello 16.30.

Elokuva kertoo tositapahtumiin pohjautuvan, suomalaisen naisen uskomattoman selviytymistarinan. Jaana on ravintoloitsija ja kahden lapsen äiti, jonka vapaa aika kuluu ratsastuksen parissa. Jaana elää yhdessä karismaattisen, mutta äkkipikaisen miesystävänsä Markon kanssa. Jaanan elämä muuttuu kertaheitolla, kun hän halvaantuu vakavassa onnettomuudessa.

Tuukka ja Olga Temonen saapuvat Paimioon kertomaan elokuvan tekemisen vaiheista ja vastaamaan yleisön mahdollisiin kysymyksiin. Elokuva on heidän yhdessä käsikirjoittama. Ohjauksesta vastaa Tuukka Temonen ja pääosan näyttelee Olga Temonen. Muita näyttelijöitä ovat Micke Rejström, Sebastian Rejman, Satu Silvo, Pilvi Hämäläinen, Ville Myllyrinne, Riitta Havukainen, Anu Sinisalo, Inka Kallèn, Tommi Eronen, Harri Moisio, Tatu Sinisalo, Jontte Valosaari, Arttu Lindeman. Elokuvan ikäraja on 12.