Liedon Yrittäjänaiset täyttää 40 vuotta – tulossa kaikille avoimia tapahtumia

LIETO. Liedon Yrittäjänaiset ry järjestää 40-vuotisjuhliensa kunniaksi poikkeuksellisen suuren määrän tapahtumia. Iso osa tapahtumista avataan kevätkaudella myös yhdistyksen ulkopuolisille lietolaisille yrittäjähenkisille naisille. Tähän mennessä tapahtumat ovat olleet pääasiassa avoimia vain yhdistyksen jäsenille.

Myös alueellista laajentumista on luvassa, sillä tilaisuuksia pidetään myös Tarvasjoella, jossa toimintaa on aiemmin ollut vähän.
– Uutena tänä vuonna ovat joka kuukauden toisena torstaina kello 13 järjestettävät omakustanteiset lounastreffit. Niihin voi tulla verkostoitumaan ja kuulemaan ajankohtaisista asioista, Liedon Yrittäjänaisten puheenjohtaja Niina Haario kertoo.

Ensimmäinen tapaaminen oli ystävänpäivänä ravintola Viljassa. Seuraavaksi syödään Lundossa 12. maaliskuuta. Naistenpäivän aamukahvit juodaan Bulleriinassa kello 8 – joskin jo ennen varsinaista naistenpäivää eli perjantaina 6. maaliskuuta.

Juhlavuoden kotiseututavoitteena yrittäjänaisilla on tutustua lietolaisiin ulkoilureitteihin, sillä yhdessä kulkeminen tekee liikunnasta mukavampaa. Ilmaisille iltakävelyille ovat niin ikään kaikki tervetulleita. Iltakävelyt järjestetään joka kuukauden neljäntenä torstaina klo 18.30. Seuraavaksi vuorossa on Parmaharjun kävelylenkki 26. maaliskuuta.

Aktiivisen toiminnan takana on Liedon Yrittäjänaisten uusi hallitus.
– Tavoitteenamme on saada lisää jäseniä, joten kaikki yrittäjähenkiset tai yrittäjyydestä kiinnostuneet naiset ovat tervetulleita mukaan, puheenjohtaja Haario sanoo.

Yhdistyksellä ei ole historiansa aikana ollut yhtään miespuolista jäsentä, mutta hyvin perustelemalla yrittäjänaishenkisyytensä, heidätkin saatetaan kuulemma hyväksyä toimintaan mukaan.

Liedon Yrittäjänaisten varapuheenjohtajana toimii Elisa Mattsson, sihteerinä Mari Heininen, rahastonhoitajana Marja-Terttu Eskeli ja tiedotusvastaavana Karoliina Uusitalo. Hallituksen muina jäseninä ovat Merja Jokila, Laura Tiittanen, Kaisa Anttila, Katri Breitholtz ja Tiina Ojala.