Laitilan kaupunki palkitsi vuoden työkaverin ja työyhteisön

Vuoden työyhteisönä palkittiin Palke 7. Kuva: Johanna Luukkonen.

LAITILA. Keskiviikko 26. helmikuuta piti olla Varppeen koulun rehtori Tuomas Kankaanpäälle ja Palke 7 -yksikön työntekijöille tavallinen työpäivä. Kaupunginjohtaja Johanna Luukkosen luotsaama delegaatio onnistui kuitenkin yllättämään työntekijät täysin. Toimialajohtajan kanssa kaupunginjohtaja osoitti Kankaanpäälle vuoden 2019 työkaverikunniakirjan ja Palke 7-väelle vuoden 2019 työyhteisötunnustuksen.

Tammi–helmikuun vaihteessa kerättiin koko organisaatiolta kyselyn muodossa ehdotuksia tunnustusten saajista ja tulosten perusteella tänä vuonna valikoituivat nämä tahot.

Perusteluissa rehtori Kankaanpäätä kuvailtiin ystävälliseksi ja positiiviseksi sekä hillittyyn ja hallittuun tapaan osaamista ja tekoja omaavaksi henkilöksi. Tulosten perusteella hän on jämäkkä ja johdonmukainen johtaja. Työyhteisönä tunnustuksen saanut Palke 7, joka on työ- ja päivätoimintaa kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille tarjoava sosiaali- ja terveystoimen yksikkö, sai kunniakirjan olemalla erilaisuutta arvostava ja positiivista ilmapiiriä ylläpitävä yhteisö. Yksikköä kuvailtiin myös innovatiiviseksi ja idearikkaaksi yhteisöksi, jonne on päivittäin mukava tulla töihin.

Tunnustusten julkaisun yhteydessä kaupunginjohtaja Luukkonen kiitti ehdotuksen antajia, ja muistutti, että Laitilassa on organisaationa paljon hyvää, joka kannattaa sanoa ääneen työkaverille. Kyseiset tunnustukset jaettiin ensimmäistä kertaa viime vuonna ja tarkoituksena on jatkaa käytäntöä tulevinakin vuosina.

Vuoden työntekijänä palkittiin Varppeen koulun rehtori Tuomas Kankaanpää.