Kysy mitä tahansa! SKVL vastaa – Uuteen kotiin -lehdessä alkaa uusi asiantuntijapalsta

ML-Mediat Oy:n julkaisemassa Uuteen kotiin -lehdessä alkaa maaliskuussa ilmestyä uusi asiantuntijapalsta, jossa Varsinais-Suomen Kiinteistönvälittäjät ry: jäsenet vastaavat lukijoiden esittämiin kysymyksiin asuntokauppaan liittyen.

Oletko miettinyt, mistä kaikesta asunnon hinta muodostuu, mihin kaikkeen varainsiirtoveron viimevuotiset uudistukset vaikuttavat tai koska on paras aika myydä? Nyt voit kysyä alan parhailta asiantuntijoilta mitä tahansa. Kysymyksiä voi lähettää osoitteeseen toimitus@turunseutusanomat.fi. Toimitus valitsee jokaiseen lehteen lukijoiden kysymyksistä kuusi parasta.

Varsinais-Suomen Kiinteistönvälittäjät ry on Suomen Kiinteistövälittäjät ry:n paikallinen alueyhdistys. Se on perustettu yli 60 vuotta sitten ja siihen kuuluu noin puolet alueella toimivista kiinteistönvälitysyrityksistä. Yhdistys pyrkii edistämään jäsentensä ammattitaitoa ja valvoo jäsentensä ammatin harjoittamista kohottaen ammattikunnan yhteiskunnallista arvoa.

Uuteen kotiin -lehti on asumisen, rakentamisen ja remontoinnin teemalehti, joka ilmestyy kerran kuukaudessa. Se jaetaan maksutta Turun seudulla 140 000 kotiin Turun Seutusanomien välissä.