Blake Leesonin kausi päättyi ennen runkosarjan viimeistä kotiottelua

Blaken Leesonin sunnuntaisen loukkaantumisen jälkeiset tutkimukset ovat osoittaneet nilkan vaativan useiden viikkojen toipumisen.

LENTOPALLO. Pudotuspelipaikkansa jo varmistanut Raision Loimu kohtaa Kerttulassa torstaina 12. maaliskuuta kello 18.30 runkosarjan viimeisessä kotiottelussa play offeihin pääsystä edelleen taistelevan Karelian Hurmoksen. Hurmoksella on torstain ottelussa isot panokset, sillä heillä on Raision ottelun jälkeen jäljellä enää kotiottelu Ettaa vastaan, jonka kanssa he ratkaisevat viimeisen pudotuspelipaikan saajan.

Loimu joutuu hakemaan tähän otteluun, ja koko loppukauteen, jälleen uuden hakkuriratkaisun.

– Blaken Leesonin sunnuntaisen loukkaantumisen jälkeiset tutkimukset ovat osoittaneet nilkan vaativan useiden viikkojen toipumisen. Vielä ei ole tehty lopullista päätöstä leikkauksesta, mutta sellainenkin voi nuorella jenkkipelurilla olla edessään. Loukkaantuminen oli harmittava takaisku Loimulle, sillä kesken kauden hakkuriksi siirtynyt keskitorjuja esitti todella lupaavia otteita uudessa roolissaan, Loimu tiedottaa.

Loimulla on runkosarjassa edessään siis vielä kaksi ottelua, joissa päävalmentaja Kasper Vuorinen voi hakea toimivaa uutta konseptia jo oven takana olevia pudotuspelejä silmällä pitäen.