Paimio edusti raksamessuilla jääkiekkopaidoissa

Paimion Yrittäjien puheenjohtaja Salla Axelin ja kaupunginjohtaja Jari Jussinmäki esittelivät Paimiota rakennusmessuilla.

PAIMIO. Paimio esitteli Rakenna & Sisusta -messuilla uusia tonttejaan ja kattavia palveluitaan. Messupisteellä päivystäneet Paimion Yrittäjien puheenjohtaja Salla Axelin ja kaupunginjohtaja Jari Jussinmäki olivat pukeutuneet messuja varten teetettyihin jääkiekkopaitoihin ja messuosastolle oli sisustettu kunnon kisastudio. Screeniltä ei kuitenkaan tullut jääkiekkoa, vaan SunPaimio -esittelyvideoita, joista yhdessä mainostetaan Paimion liikuntatarjontaa, yhdessä kulttuuritarjontaa, yhdessä kivijalkaliikkeitä ja yhdessä ruokapaikkoja. Paikallisten näyttelijöiden tähdittämät videot ovat pyörineet viime syksystä asti Paimion elokuvateatterissa ja Youtubessa.

– Ajatus oli, että tämä ei ole pelkästään kaupungin tonttimyyntipaikka, vaan esittelemme Paimiota yleisemminkin, kertoo Axelin.

Hyviä tonttitarjouksiakin kuitenkin oli. Juuri messujen alla myyntiin tuli kaksi uutta asuinaluetta: Tiilitehdas keskustan Vähäjokilaaksossa rautatien kupeessa ja Pakurlan metsä terveyskeskuksen yläpuolella.

– Näillä alueilla tonttikoko on paimiolaisittain katsottuna suhteellisen pieni. Näin olemme saaneet uusien tonttien hinnat samaan linjaan muiden tonttien kanssa. Molemmissa on upea sijainti. Tiilitehdas on ihan keskustassa ja Pakurla hienon männikön keskellä. Sieltä pääsee Rivonmäen reitillekin melkein suoraan omalta pihalta, kaupunginjohtaja kehuu. Lisäksi Pakurlasta tulee lyhyt matka urheilupuistoon ja moottoritielle.

Messuilla tontin ostajille annettiin kaupan päälle kuntosali- ja uimaliput koko perheelle Solinaan vuodeksi. Onnenpyörää pyörittämällä saattoi voittaa messukassiinsa paimiolaisia tuotteita.

Janica Vilen