Kirjastosta voi nyt lainata liput myös Seikkiksen teatteriesityksiin ja raveihin

PALVELUT. Turun kaupunginkirjaston kausikortti valikoima kasvaa jälleen uusien yhteistyötahojen ansiosta. Pääkirjastosta on jatkossa mahdollisuus lainata urheiluseurojen kausikorttien lisäksi kausikortteja myös Turun museokeskukselle, Seikkailupuistoon, Turun kaupungin liikuntapalveluihin sekä Metsämäen raviradalle.

Kausikortit ovat olleet valtakunnallinen ilmiö ja eri puolilla Suomea on tarjolla mitä erilaisimpia kausikortteja. Myös Turussa kortit ovat lähes koko ajan lainassa ja on hienoa, että saadaan Seikkailupuiston myötä mukaan myös lapsille suunnattua toimintaa. Olen aivan varma, että nämä uudet kortit lähtevät välittömästi lainaan. Otamme myös kokoelmaamme täydennystä, jos joku uusi toimija kiinnostuu tarjoamaan kausikorttia lainattavaksi, kirjastopalvelujohtaja Rebekka Pilppula kertoo.

Turun museokeskuksen kausikortilla asiakas pääsee vierailemaan kaikkiin museokeskuksen museoihin, jotka ovat Apteekkimuseo ja Qwenselin talo, Biologinen museo, Luostarinmäki (aukeaa toukokuun alussa), Turun linna ja WAM. Asiakas voi lainata kausikortin sekä itselle että yhdelle avecille.

Seikkailupuiston kausikortilla pääsee Seikkiksen teatteriesityksiin. Yhdellä kausikortilla pääsee aina sekä huoltaja että lapsi teatteriesitykseen.

Turun kaupungin liikuntapalvelukeskus tarjoaa Leidit liikkeellä- (alle 65-vuotiaat naiset), Kunnon äijät- (alle 65-vuotiaat miehet) ja Kuntokonkarit (yli 65-vuotiaat naiset ja miehet) -kausikortit, joilla asiakas voi käydä viikon ajan tutustumassa niin moneen liikuntatuntiin kuin haluaa. Metsämäen raviradan kausikortilla asiakas voi käydä vuoden aikana kerran katsomassa raveja. Metsämäen kausikortteja on lainattavissa myös lähikirjastoissa.

Uusia kausikortteja koskevat samat lainaussäännöt kuin aiempiakin. Lainaaminen onnistuu, kun asiakkaalla on voimassa oleva kirjastokortti.