Ilta miehille Raisiossa 26.2.

SEURAKUNTA. Turun seudun miehiä kutsutaan viettämään Miesten iltavapaata kiinnostavien puheenaiheiden, musiikin, vapaan keskustelun ja yhteisen iltapalan äärelle jälleen keskiviikkona 26.2. kello 18 Raision seurakuntatalolle.

– Muutaman kerran vuodessa järjestettävät miestenillat kiinnostavat monia lähiseudun miehiä, sillä näissä rennon ilmapiirin illoissa käy jo toistasataa miestä kuuntelemassa puhujavieraiden kertomuksia ja musiikkia sekä jatkamassa illanviettoa iltapalan äärellä, kertoo Raision seurakunnan tiedottaja Anne-Sophie Kajander.

Puhujavieraana on tällä kertaa Suomen ilmavoimissa palvellut hävittäjälentäjä, kouluttaja ja historian harrastaja Olli Seppänen kertomassa talvi- ja jatkosodan tapahtumista. Mukana iltaa viettämässä ovat myös mm. Joel Hallikainen, illan teemaan virittävät Korsulaulajat ja Jari Mäkinen (musiikki) sekä pastori Vesa Siltala ja iltojen suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavan vapaaehtoistiimin miehiä.

– Vanhat ja uudet kävijät ovat lämpimästi tervetulleita mukaan mukavaan miesporukkaan. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja myös iltapala on maksuton, muistuttaa Kajander.