TFO juhlii Beethovenin juhlavuotta

MUSIIKKI. Ludwig van Beethovenin 250-vuotisjuhlavuotta juhlitaan musiikkimaailmassa näyttävästi vuonna 2020. Beethoven on yksi länsimaisen taidemusiikin merkittävimmistä nimistä, ja hänen teoksensa puhuttelevat edelleen myös nykypäivän kuulijoita. Turun filharmonisen orkesterin ohjelmistossa Beethoveniin voi tänä keväänä tutustua viime viikon avajaiskonsertin lisäksi Julian Rachlinin johtamissa sinfoniakonserteissa 13.–14.2. sekä kamarimusiikkikonsertissa 17.5.

Turun filharmonisen orkesterin konserttilippu toimii bussilippuna Föli-linjoilla myös vuonna 2020. Konserttilippu toimii bussilippuna 3 tuntia ennen ja 2 tuntia konsertin jälkeen. Lipulla voi matkustaa yhteensä neljä matkaa, eli molempiin suuntiin voi käyttää tarvittaessa yhden vaihdon.

Käsiohjelmista digitaalisia

TFO on ottanut käyttöön digitaalisen käsiohjelman paperisen käsiohjelman rinnalle. Käsiohjelma löytyy TFO:n verkkosivulta, ja sivulla voi tutustua konserttiin monipuolisesti etukäteen lukemalla teos- ja taiteilijaesittelyitä, kuuntelemalla konsertin kappaleita ja katsomalla aiheeseen syventäviä videoita. Digitaalinen käsiohjelma tuo konserttikokemuksen nykyaikaan, madaltaa kynnystä lähestyä taidemusiikkia ja antaa lisäarvoa perinteisen konserttikokemuksen rinnalle.

Perinteisiä, paperisia käsiohjelmia jaetaan edelleen konserttipäivänä aulatiloissa. Käsiohjelma kuuluu jatkossa konserttilipun hintaan.