Mitä sinä haluaisit lainata Raision kirjastosta?

RAISIO. Raision kaupunginkirjastosta voi lainata kirjojen, musiikin, elokuvien ja pelien lisäksi muun muassa sähkönkulutusmittarin, Loimun kotipelien lipun, roskapihtejä, kirjastokasseja ja taidetta. Nyt kirjasto selvittää kotisivuillaan olevan kyselyn avulla, mitä muuta kaupunkilaiset haluaisivat lainata kirjastosta.

Porakone on välttämätön silloin, kun pitää porata, mutta miten usein oikeasti tarvitset sitä? Entä nokkakärryjä? Tuntuuko siltä, että verenpainetta olisi hyvä joskus tarkkailla viikon tai kaksi? Tai tekisikö mielesi ehkä kokeilla ukulelen soittoa? kirjastosta kysytään.

On monia tavaroita, joita tarvitsee harvoin tai joita haluaisi vain testailla. Siksi niitä on järkevää lainata eikä ostaa omaksi. Tavaroiden lainaaminen lisää myös yhteisöllisyyttä – ja ympäristö kiittää!

Kyselyssä on muutama valmis idea, mutta lisäksi voi antaa oman uuden ehdotuksensa. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvotaan kaksi kirjapalkintoa. Kysely on avoinna tammikuun loppuun, ja sen voi täyttää myös paperisena Raision Kirjastotalossa.