Laitilan nuuttipukkitapahtumaa vietetään taas Poukan talolla

LAITILA. Nuuttipukit ovat Laitilassa elävää todellisuutta. Vanha perinne ei ole katkennut, mutta se on muuttunut aikuisten perinteestä lasten perinteeksi. Laitilan jouluajan päättää nuuttipukkien ilta Poukan talolla maanantaina 13.1. klo 17–20.

Nuuttipukit ovat parinkymmenen vuoden ajan kokoontuneet Poukan talon aidossa talonpoikaisessa miljöössä, johon yleisö voi tulla seuraamaan tapahtumia pitkän tuvanpöydän ympärille. Poukan talolla aktiivisesti hääräävä Lea Koskinen kertoo, että hauskasti pukeutuneita satu- ja sankarihahmoja voi olla liikkeellä illan aikana jopa puolitoista sataa. Pukkien ulkoasusta näkee, mikä asia milloinkin on pinnalla.

Poukan talon (Keskuskatu 4 b) ovet ovat avoinna  nuuttipukeille ja yleisölle. Tapahtuman järjestää Laitilan Oppaat ry.