Raisiolaiset uivat taas kaksi Suomen ennätystä

Kuvituskuva.
UINTI. Torstaina 12. joulukuuta alkoivat nuorten ja aikuisten SM-uinnit Tampereella. Raision Urheilijat menestyi hyvin, mistä kertoo mm. kaksi uutta nuorten Suomen ennätystä. Näistä toisen teki Anniina Kallio T17-sarjan 50 metrin selkäuinnissa kellottaen uusiksi lukemiksi 27,88 ja uiden samalla hopealle aikuisten sarjassa. Toisen nuorten Suomen ennätyksen teki Roope Paatos voittaessaan sekä aikuisten että P18-sarjan 800 metrin vapaauinnin. Uuden lukemat kirjattiin numeroin 8.02,87 ja alitus aikaisempaan on neljä sekuntia.
RaisU voitti myös naisten 4×200 metrin vapaauintiviestin joukkueella Rebekka Luoto, Anniina Kallio, Irene Mäkilä ja Olivia Weuro. Nuorten puolella viestin voitti niinikään Raisu eli T17-joukkueen voittoisat uimarit Rebekka Luoto, Anniina Kallio, Irene Mäkilä ja Aino-Kaisa Paatos.
Muista tämän alueen uimareista Jesper Lietzen, ÅSK, ui hienosti hopealle miesten 200 metrin perhosessa ja Emilie Pärnänen pronssia 50 metrin selkäuinnissa.