Kuorojen yhteinen joulukonsertti virittää joulun tunnelmaan Ugissa

UUSIKAUPUNKI. Uudenkaupungin Uudessa kirkossa pidetään keskiviikkona 11. joulukuuta kello 19 joulukonsertti: Saavumme ihmettä katsomaan. Konsertti on neljän uusikaupunkilaisen kuoron yhteinen ja siihen on vapaa pääsy. Konsertin aikana tunnelmoidaan tänäkin vuonna perinteisten ja uudempien joululaulujen äärellä.

Cantilona-kuoro (joht. Ari Hirvonen), Uudenkaupungin Laulu-Veikot (joht. Petri Hatakka), Vakka-opiston Gospel Choir (joht. Granger Simmons) ja Naiskuoro D’ameni (joht. Päivi Kurkilahti) ovat kaikki koonneet omat ohjelmistonsa joulun sanoman äärelle. Valituilla lauluilla luodaan valoa pimeän talven keskelle, etsitään joulun iloa, riemua, hiljaisuutta ja rauhaa. Laulujen matkassa kuljetaan vuosisatojen halki, eri musiikkityylien ja sävyjen värittämänä, tähän päivään ja yhteiseen hetkeen, seimen lapsen luo. Konsertissa saadaan kuulla lauluja myös kaikkien kuorojen yhteisesityksenä. Yleisökin pääsee osallistumaan illan aikana yhteislauluihin.

Konserttiin on vapaa pääsy, mutta siellä kerätään kolehti nuorten hyvinvoinnin tukemiseen Uudessakaupungissa.