Ihan vaan Pubissa raikuivat joululaulut

KAARINA. Piikkiössä päästiin sunnuntaina laulamaan Kauneimpia Joululauluja rennossa ilmapiirissä, kun Piikkiön seurakunta ja Ihan vaan Pubi järjesti tänä vuonna toisen kerran joululaulutilaisuuden perheille. Tapahtuma oli jälleen suosittu ja kaiken ikäiset laulajat löysivät paikalle. Laulujen säestyksistä vastasi Ilonen House Band Tiina Ilosen johdolla ja juontajana toimi Harri Lukander. Joulupukkikin oli paikalla ja innostui soittamaan kitaraa. Lapset säestivät rytmisoittimilla mukana lauluissa ja välillä tanssittiin tonttujumppaa koko porukalla. Palautteen perusteella näyttäisi siltä, että tästä muodostuu piikkiöläisille jokavuotinen perinne.
Piikkiössä lauletaan seuraavan kerran Kauneimpia Joululauluja kirkossa sunnuntaina 15.12. klo 15 ja 18. Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksissa kerätään kolehti kehitysmaiden lapsille. Suomen Lähetysseura tukee keräysvaroilla heikoimmassa asemassa olevia lapsia yli 20 maassa.