Uudenkaupungin Teatteri etsii näyttelijöitä Päivi Sappisen kirjoittamaan Neon 2 -musikaaliin

Kuvassa vas. Kalle Klotz, päivi Sappinen, Jussi Rainio ja Rami Alanko. Kuva: Meri-Tuulikki Salonen.
UUSIKAUPUNKI. Päivi Sappisen kirjoittamaan ja Laura Hurmeen ohjaamaan Mannapuuroa ja mansikkaa -musikaaliin etsitään näyttelijöitä tiistaina 19. marraskuuta kello 18 Crusellissa, Uudessakaupungissa.
Neon 2 -yhtyeen musiikin ympärille rakennetussa musikaalissa aikuiset ystävättäret kohtaavat laivalla vuonna 2020 ja alkavat muistella nuoruuttaan. Mitä kaikkea kesällä 1993 tapahtui? Miten se kaikki vaikutti heidän elämäänsä? Ovatko jotkut asiat jääneet vaivaamaan?
Tarjolla on monenlaisia rooleja. Päärooleihin etsitään kolmea 16–25-vuotiasta naista, kolmea 16–25-vuotiasta miestä sekä kuutta 35–55-vuotiasta naista ja kolmea 35–55-vuotiasta miestä. Lisäksi joukkokohtauksiin tarvitaan kaikenikäisiä näyttelijöitä.
– Castingissä aloitetaan koreografin kanssa, jonka jälkeen jokainen pääsee laulamaan valmistelemansa laulupätkän. Viimeisenä tehdään yhdessä ohjaajan kanssa näyttelijäntyönharjoituksia. Pukeudu siis sellaisiin vaatteisiin, missä voit liikkua ja ota vesipullo mukaan, Uudenkaupungin Teatterista ohjeistetaan.
Osallistujia pyydetään ilmoittautumaan osoitteeseen: laura.hurme84@gmail.com.
Näytelmä saa ensi-iltansa Uudenkaupungin Teatterissa marraskuussa 2020 ja harjoitukset alkavat tammikuussa 2020.