Sauvolainen Satu Simelius ehdolla jatkokaudelle Keskustan Varsinais-Suomen piirin puheenjohtajaksi

POLITIIKKA. Sauvolainen Satu Simelius on käytettävissä jatkokaudelle Keskustan Varsinais-Suomen piirin puheenjohtaksi. Piirin johto vuodelle 2020 valitaan Keskustan Varsinais-Suomen piirin syyskokouksessa lauantaina 16. marraskuuta Pöytyän Kyrössä.

Simelius valittiin keskustapiirin puheenjohtajaksi vuosi sitten. Hän on lisäksi Keskustan puoluehallituksen ja puoluehallituksen työvaliokunnan jäsen.

– Koen, että työ piirin toiminnan kehittämiseksi on vielä kesken. Olen innoissani Katri Kulmunin tuomasta uudesta vaiheesta puolueen johdossa, ja halun olla mukana Keskustan uudistustyössä. Vuonna 2020 haluan nostaa piirin roolia aatteellisena maakuntapolitiikan johtajana Varsinais-Suomessa, maakuntaihmiseksi tunnustautuva Simelius sanoo.

– Keskusta on Suomen johtava lähidemokratian ja paikallisuuden puolestapuhuja. Keskustalla on oma valtuutettu kaikissa Varsinais-Suomen kunnissa, mikä antaa meille hyvän lähtökohdan kuntavaalityöhön, kertoo myös Sauvon kunnanhallituksen puheenjohtajana toimiva Simelius.