Lakko jatkuu – Seutusanomien jakelu siirtyy taas viikolla eteenpäin

  YRITYSUUTISET. Postin lakko jatkuu edelleen ja myös tukilakot kiihtyvät. Lakon piirissä on nyt noin 10 000 Postin työntekijää, ja ainakin kahdeksan merkittävää ammattiliittoa on jo ilmoittanut omista tukitoimistaan.

  Lakon vuoksi Seutusanomia ei päästä jakamaan tälläkään viikolla. Kaikkien kolmen lehden ilmestymispäivää on siirretty nyt toistamiseen viikolla eteenpäin. Kaikki Seutusanomat ilmestyvät seuraavan kerran siis torstaina 5. joulukuuta, jos Postin lakko on siihen mennessä päättynyt.

  Uutisia julkaistaan lakon aikana päivittäin verkkolehdessä osoitteessa: www.turunseutusanomat.fi. Myös mainostilaa tarjotaan entistä laajemmin verkosta.

  Seutusanomat pahoittelee tilannetta.

  – Tämä on meille vähintään yhtä rankkaa kuin lukijoille ja ilmoittajille. Nyt toivommekin asiakkailtamme joustoa, jotta saamme siirrettyä ilmoituksia verkkoon ja seuraaviin lehtiin, kommentoi Seutusanomia julkaisevan ML-Mediat Oy:n toimitusjohtaja Mika Leinonen.

  Janica Vilen