Laitila, Valtatie 8 liikennevalojen ohjauskojeiden vaihtotyöt käynnissä 26.–27.11.

LIIKENNE. Laitilassa valtatie 8 liikennevalojen ohjauskojeen vaihtotyöt käynnistyvät tiistaina 26.11. ja jatkuvat keskiviikkoon 27.11. saakka. Vaihtotöiden aikana liikennevalot ovat poissa toiminnasta ja tällöin liittymässä pätevät normaalit väistämissäännöt.

Laitilassa valtatie 8 liikennevalojen ohjauskojeen vaihtotöissä vanhentunut ja varaosasaatavuudeltaan elinkaaren päässä oleva liikennevalojen ohjauskoje korvataan nykyaikaisella liikennevalojen ohjauskojeella, joka mahdollistaa joustavamman liikennevalojen ohjaamisen sekä liittämisen nykyaikaisiin liikennevalojärjestelmiin. Liikennevalojen saneerauksella parannetaan liittymän toimintavarmuutta kaikissa olosuhteissa.

Liikennevalot otetaan takaisin käyttöön keskiviikon 27.11. aikana, jolloin liittymän valo-ohjaus kytketään jälleen toimintaan. Keskiviikon liikennevalojen käyttöönotto aiheuttaa ajoittaista hidastetta liikenteelle.