K-Citymarket Turku Kupittaalla paras asiakaspalvelu

TURKU. K-Citymarket Turku Kupittaa on valittu K-Citymarket-ketjussa vuoden 2019 parhaaksi asiakaspalvelijaksi.

– K-Citymarket Turku Kupittaa ja kauppias Hannu Aaltonen on jatkuvasti kehittänyt palveluitaan. Palveluita on kehitetty asiakastoiveiden perusteella ja välillä myös ennakkoluulottomasti tulevaisuuden tarpeita ennakoiden. Viimeisimpänä kauppa on ottanut käyttöön 24 h aukioloajat, uudistanut juomaosaston ja rakentanut sushipisteen. Palveluiden asiakaslähtöinen kehittäminen on näkynyt myös kaupan asiakastyytyväisyyden kehittymisessä, perustelee valintaa K-Citymarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki.

K-Citymarket Turku Kupittaan kauppias Hannu Aaltonen on palkinnosta iloinen ja ylpeä.

– K-Citymarket Kupittaan henkilökunnalla on iso rooli kaupan menestyksessä ja olen todella ylpeä ammattitaitoisesta porukastamme! Pyrimme koko ajan kehittämään toimintaamme ja katsomaan tulevaisuuteen. Haluamme innovatiivisuudella ja luovuudella jatkuvasti lunastaa asiakkaiden luottamuksen ja olla Turun ykköskauppa, sanoo Aaltonen.

K-Citymarket-ketju palkitsee vuosittain parhaat kauppansa. Vuoden K-Citymarket oli tänä vuonna K-Citymarket Pirkkala. Vuoden lihakauppa oli K-Citymarket Helsinki Ruoholahti ja vuoden hevi-kauppa taas K-Citymarket Helsinki Easton. Paras kassapalvelu oli  K-Citymarket Kotkassa ja paras verkkokauppa K-Citymarket Espoo Iso Omenassa.