Avoneuvolaan ilman ajanvarausta Kaarinassa

KAARINA. Avoneuvola on uusi kaarinalaisille perheille suunnattu matalan kynnyksen palvelu ilman ajanvarausta. Vastaanotto on pääterveysaseman neuvolassa (Voivalantie 5) maanantaisin kello 16–17.30. Asiakkaita ottaa vastaan terveydenhoitaja ja asiakasta kohden on varattu noin 10 min vastaanottoaika.

4. marraskuuta käynnistetyssä avoneuvolassa hoidetaan lyhyitä lisä- ja kontrollikäyntejä, kuten lasten mittauksia, rokotuksia tai raskauteen liittyviä huolia tai seurantoja. Vastaanotolla voi raskausaikana vaikkapa tarkistaa oman verenpaineensa tai kuunnella sikiön sydänäänet. Vauvoja voi vaikkapa käyttää puntarilla.

Avoneuvolaan ei voi tulla sairaana eivätkä avovastaanotot palvele sairausvastaanottona. Maanantaina 23. joulukuuta neuvola on suljettuna.