Uudenkaupungin seurakunnassa vietetään naistenpäivää 19. lokakuuta

UUSIKAUPUNKI. Uudenkaupungin seurakuntakeskuksella järjestetään lauantaina 19. lokakuuta Naistenpäivä. Tapahtuma alkaa aamukahveilla kello 8.30 ja päättyy Uudessa kirkossa kello 16.30 vietettävään messuun. Päivä sisältää niin hengen kuin ruumiinkin ravintoa: on aamukahvia, lounasta ja päiväkahvia sekä luentoja, musiikkia ja itse tekemistä – sekä yhteistä aikaa toisten naisten kanssa.

Päivän vierailijat ovat Miia Ståhle ja Marjo Kalavainen. Miia Ståhlen aiheena aamupäivällä on kutsumus ja elämänkaari. Iltapäivällä Marjo Kalevaisen ohjauksessa toteutetaan Voimakirjapaja.
– Päivässä tehdään kierrätyskirjasta oma voimakirja, johon kirjoitetaan ja kuvitetaan itselle merkityksellisiä ajatuksia, haaveita ja tavoitteita. Yhteisen hetken jälkeen voi ajatuksia ja tunnelmia kirjoitella, keräillä ja kuvittaa kirjaan päiväkirjamaisesti, kertoo Kalavainen.

Seurakuntakeskuksessa löytyy naisille myös hypisteltävää ja mahdollisuus halutessaan tehdä mukavia ostoksia. Tanja Välimäki vaateliike Amalindasta, Hanna Lyttinen Biblia-kirjakaupasta sekä Peura PopUp -myymälä tuotteineen ovat paikalla.

Päivän musiikista vastaa Päivi Kurkilahti. Seurakunnasta mukana ovat diakoniatyöntekijät Ulla Forsman ja Merja Vihlman, sekä lapsityönohjaaja Minna Rautanen ja seurakuntapastori Heli Nurmi.

Ilmoittautuminen tarvitaan ruokailujen ja materiaalihankintojen takia: merja.vihlman@evl.fi.