Turun Motonet-korjaamolla vietetään 1-vuotissynttäreitä tänään ja lauantaina

TURKU. Turun Pläkkikaupungissa sijaitseva monimerkkikorjaamo Anttila & Kujander on kerinnyt jo yhden vuoden ikään. Virallisena syntymäpäivänä tiistaina 22. lokakuuta on tarjolla 100 kakkupalaa.

– Haluttiin jotain maistuvaa, niin jätettiin ämpärit toiseen kertaan ja tällä tavoin saadaan suut makiaksi, yrittäjä Marko Anttila sanoo.

Synttäriviikko huipentuu lauantaina, jolloin Motonet Korjaamolla on tarkoitus pitää päivällä harrasteautojen ajokauden päättäjäisiä. Myös lauantaina löytyy tarjottavaa, kun 300 kävijälle lämpiää makkara suoraan grillistä.

– Katsotaan suosiiko keli meitä, mutta ajoneuvoja on tulossa aina Formulasta lähtien pihamaalle, joten erikoisempaakin ajoneuvoa löytyy varmasti, toinen yrittäjä Niko Kujander naurahtaa.

Kulunut vuosi on ollut sopivan vauhdikas.

– Sana on kiirinyt hyvin turkulaistaustaisesta yrittäjävetoisesta korjaamosta. Korjaamolle on myös positiivisesta vireestä johtuen päästy palkkaamaan lisää työntekijöitä, Anttila kertoo.

– Haluamme pitää jonot lyhyinä ja reagoida asiakkaan tarpeisiin nopeasti, joten olemme saaneet palkata lisää työntekijöitä ja tulevaisuudessakin lisätarvetta on varmasti, hän jatkaa.