Terveystalon toiminta laajenee Liedossa

Jatkossa myös yksityisasiakkaat tervetulleita

Lietolainen työterveyshoitaja Pirjo Hummelin (vas.) ja vastaava työterveyslääkäri Lassi Pakkala saavat pian kosolti uusia työkavereita, kun Liedon Terveystalon toiminta laajenee.

LIETO. Terveystalo avasi maaliskuun alussa Liedon keskustaan toimipisteen, jossa se hoitaa Liedon kunnan noin 1 300 työntekijän työterveyspalvelut. Noin 100-neliöiset tilat eivät ole mahdollistaneet muiden asiakkuuksien hoitamista, mutta nyt asiaan tulee muutos.

Terveystalo sai samasta rakennuksesta vuokrattua toiset 100 neliötä lisätilaa Liedon Säästöpankilta. Remontti on nyt valmis ja ovet uusiin tiloihin saadaan auki marraskuun alussa.

Marraskuun alusta meillä on vastaanotto kaikille. Voimme siis ottaa sekä uusia työterveysasiakkaita että yksityisasiakkaita. Pääsääntöisesti meille tullaan ajanvarauksella. Olemme auki arkisin kello 8–16, kertoo Terveystalon Turun seudun aluejohtaja Aki Ahonen.

Liedon Terveystalon toimintaa pyörittää vastaava työterveyslääkäri Lassi Pakkala. Henkilöstö tulee vähintään tuplaantumaan uusien tilojen myötä.

Marraskuussa työntekijöitä tulee olemaan 7–10, arvioi Ahonen.

Terveystalo on Helsingin pörssissä listattu julkinen osakeyhtiö, jolla on vahva suomalainen omistus. Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Yhtiö tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille. Viime vuonna Terveystalossa asioi 1,2 miljoonaa asiakasta.

Janica Vilen