Tähtien sota saapuu lauantaina Raision kirjastoon!

Seutusanomien arkistokuva vuoden 2016 vastaavasta tapahtumasta.

RAISIO. Star Wars -universumi herää eloon Raision kaupunginkirjastossa lauantaina 26. lokakuuta kello 10-13. Tähtien sotaan keskittyvä tapahtuma tuo kirjastoon monenlaista aktiviteettia, esimerkiksi aitoja Star Wars –hahmoja.

Nordic Garrison on hyväntekeväisyysjärjestö, jonka jäsenet pukeutuvat erittäin tarkkojen laatukriteerien mukaisiin Star Wars -hahmojen asuihin. Esiintymisistä saadut tuotot järjestö ohjaa hyväntekeväisyyteen. Hahmot marssivat kirjaston aulaan klo 10.30, jonka jälkeen ne jalkautuvat ympäri taloa.

Pukeudu myös itse teemaan mukaan! Viimeisen silaukseen asuun voit hankkia Leian lettipajassa, jossa hiuksiisi palmikoidaan Leian lettejä tai sommitellaan Reyn kampauksia. Jedimestarin taitojasi voit kehittää lasermiekkakoulussa!

Lastenosaston satunurkkauksessa luetaan aiheeseen sopivia tarinoita. Varttuneemmalle yleisölle on tarjolla Annina Välimäen luento Star Wars –kirjallisuus ennen ja nyt. Luento alkaa klo 12 kirjastosalissa.

Lisäksi voit askarrella kirjanmerkkejä, naamareita tai vaikka molempia! Tarjolla on myös värityskuvia ja tietovisailua!

Buffettia tapahtumassa pitää Ihalan Vanhemmat ry.

Teemapäivä on osa maailmanlaajuista Star Wars Reads -kuukautta, ja kirjastosta löytyykin paljon teemaan sopivaa lainattavaa ja luettavaa!

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Raision kaupunginkirjasto, Raision kaupungin nuoriso- ja liikuntapalvelut ja hyväntekeväisyysjärjestö Nordic Garrison. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.