Pääkaupunkiseudun parasta lentopalloa pelaava Vantaa Ducks keskiviikkona Raisiossa

LENTOPALLO. Raisioon saadaan keskiviikkona 23. lokakuuta vieraita pääkaupunkiseudulta, kun Loimu kohtaa pääkaupunkiseudun parasta lentopalloa pelaavan Vantaa Ducksin! Ottelun lipunmyynnissä jaetaan 100 ensimmäiselle naiskatsojalle vapaalippu viikonlopun Osaava Nainen -messuille. Osaavia miehiä tarvitaan sen sijaan parketin puolella, sillä viikko sitten Loimu otti kirvelevän tappion paikalliskamppailussa Loimaata vastaan. Viikon pelitauon aikana joukkoon on lentänyt australialainen Trent O’Dea. Jännityksellä odotetaan onko O’Dea selvinnyt jetlagista jo pelikentälle.

Lentopalloilun Mestaruusliigassa viime kauden hännille jäänyt Vantaa Ducks on vahvistanut kokoonpanoaan muun muassa montenegrolaisella hakkurilla Bojan ”mörkö” Strugarilla sekä Israelin maajoukkueen passarilla nimeltä Michael Milsten. Uuteen ankkalaumaan kuuluu myös päävalmentaja Juho Rajala, joka on pelannut monta vuotta mestaruusliigaa liberon paita yllään muun muassa Loimussa.

Vantaa Ducks on sarjataulukossa tällä hetkellä pykälän Loimua edellä koottuaan seitsemän pistettä seitsemästä ottelusta. Loimulla sen sijaan viisi pistettä neljästä ottelusta. Molemmat joukkueet ovat pelien jälkeisissä haastatteluissa antanut varsin samantyylisiä vastauksia pelin ailahtelevaisuudesta. Odotettavissa siis keskiviikkona on tasaväkistä vääntöä jokaisesta pallosta.

Kiinnostavia taistelupareja ovat muun muassa liberot Rezai Fawub Hazzib sekä Avery Aylsworth ja hakkurit Bojan sekä Windson. Laidassa puolestaan yleispelaajat Tamir Hershko, Kasimir Vuorinen, Väinö Rahko lähtevät haastamaan useassa pelissä palkittua Atte Kyrölää sekä biitsikentiltä läpimurtoa tehnyttä Marko Määttästä. Nähtäväksi jää pitääkö Loimun korkea seinä Möröksi kutsutun vasuripiiskan omalla puolellaan!

Iida Hakala